Zoekt u een mediator in Veenendaal? Dan staan de mediators van Vallei Advocaten & Mediators graag voor u klaar. Heeft u een conflict met een andere partij, terwijl beide partijen baat hebben bij een snelle oplossing waarbij ook aandacht wordt besteed aan de relatie onderling? Dan is mediation de juiste keuze voor u.

Mediator Veenendaal voor welk soort conflict?

Een mediator in Veenendaal, zoals Vallei Advocaten & Mediators, kan u helpen bij uiteenlopende conflicten. Denkt u aan problemen binnen de familiesfeer, zoals een echtscheiding of het opstellen van een ouderschapsplan. Andere voorbeelden zijn een arbeidsconflict of conflicten met een opdrachtgever of opdrachtnemer. De focus bij mediation blijft liggen op de toekomstige relatie tussen de partijen, die nadat het conflict opgelost is blijft bestaan. Een advocaat in Veenendaal heeft u nodig als u een geschil voor de rechtbank wilt oplossen.

De voordelen van mediation

Mediation heeft een aantal voordelen ten opzichte van een geschil dat aan de rechtbank wordt voorgelegd. Bij mediation vormen de belangen van beide partijen de oplossing. De partijen maken hierover zelf onderling afspraken, met hulp van de ervaren mediator. Op die manier komt er een oplossing, die voor beide partijen acceptabel is. Tevens is mediation sneller dan een dagvaardingsprocedure. Bij mediation spreek je van enkele weken, terwijl het bij een dagvaardingsprocedure gerust een jaar kan duren voordat er een uitspraak is. Bovendien is mediation veel voordeliger dan het voeren van een proces. Bij een arbeidsconflict zijn er over het algemeen drie sessies nodig van 1,5 uur. De totale kosten in deze gevallen bedragen €825,- incl. btw (€275,- incl. btw per anderhalf uur). Het uurtarief van een arbeidsrecht advocaat bedraagt €225,00 exclusief btw.

De mediators van Vallei Advocaten & Mediators

Heeft u een conflict? Schakel ons in. Wij beschikken over een brede achtergrond, zodat u ongeacht om wat voor conflict het gaat bij ons terecht kunt. U kunt onze mediators snel inschakelen, zodat u escalatie van het conflict voorkomt. Vanzelfsprekend zijn onze mediators volledig onafhankelijk en neutraal.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we alle mogelijkheden. Bent u een organisatie en heeft u vaker een conflict, ongeacht of dat nu intern of extern is? Informeer dan naar ons abonnement.

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators