Soorten conflict


Een mediator in Veenendaal, zoals Vallei Advocaten & Mediators, kan u helpen bij uiteenlopende conflicten. Denkt u aan problemen binnen de familiesfeer, zoals een echtscheiding of het opstellen van een ouderschapsplan.

Conflicten waarvoor u mediation kunt inzetten

De voordelen van mediation


Mediation heeft een aantal voordelen ten opzichte van een geschil dat aan de rechtbank wordt voorgelegd. Bij mediation vormen de belangen van beide partijen de oplossing.

Ontdek alle voordelen van mediation

De mediators van Vallei Advocaten & Mediators


Heeft u een conflict? Schakel ons in. Wij beschikken over een brede achtergrond, zodat u ongeacht om wat voor conflict het gaat bij ons terecht kunt. Eén sessie kost € 275,00 incl. BTW.

Schakel onze mediators in


De mediators van Vallei Advocaten & Mediators


U kunt onze mediators snel inschakelen, zodat u escalatie van het conflict voorkomt. Vanzelfsprekend zijn onze mediators volledig onafhankelijk en neutraal.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Samen bespreken we alle mogelijkheden. Bent u een organisatie en heeft u vaker een conflict, ongeacht of dat nu intern of extern is? Informeer dan naar ons abonnement.

De huismediator inschakelen

Onze mediators voorkomen escalatie van het conflict


De focus bij mediation blijft liggen op de toekomstige relatie tussen de partijen, die nadat het conflict opgelost is blijft bestaan.

Vallei Advocaten & Mediators als uw mediator


De mediators van Vallei Advocaten & Mediators staan graag voor u klaar. Heeft u een conflict met een andere partij, terwijl beide partijen baat hebben bij een snelle oplossing waarbij ook aandacht wordt besteed aan de relatie onderling? Dan is mediation de juiste keuze voor u.

Mediation voor welk soort conflict?

Voorbeelden van conflicten waarbij een mediator van pas kan komen, zijn een arbeidsconflict of conflicten met een opdrachtgever of -nemer. Een advocaat in Veenendaal heeft u nodig als u een geschil voor de rechtbank wilt oplossen. Naast Veenendaal richten wij ons op de hele regio, waaronder Wageningen, Bennekom, Ede en Rhenen.

De voordelen van mediation

Partijen maken bij mediation zelf onderling afspraken over een oplossing, met hulp van de ervaren mediator. Op die manier komt er een oplossing, die voor beide partijen acceptabel is. Tevens is mediation sneller dan een dagvaardingsprocedure. Bij mediation spreek je van enkele weken, terwijl het bij een dagvaardingsprocedure gerust een jaar kan duren voordat er een uitspraak is. Bovendien is mediation veel voordeliger dan het voeren van een proces. Bij een arbeidsconflict zijn er over het algemeen drie sessies nodig van 1,5 uur. De totale kosten in deze gevallen bedragen €825,- incl. btw (€275,- incl. btw per anderhalf uur). Het uurtarief van een arbeidsrecht advocaat bedraagt €225,00 exclusief btw. Heeft u een geschil waarbij u niet betaald bent voor een product of dienst dat u geleverd heeft? Schakel ons dan in als uw incassobureau nabij Veenendaal.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators