U zoekt een advocaat in Veenendaal? Neemt u dan contact op met Vallei Advocaten & Mediators. Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen- en familierecht. Wij staan erom bekend dat we krachtig zijn in ervaring en daden.
Vallei Advocaten & Mediators is gevestigd in Ede en staat graag tot uw dienst om u te helpen bij het oplossen van juridische problemen.

Mediation bij advocaat Veenendaal

Naast werkzaam te zijn als advocaat nabij Veenendaal, is Vallei Advocaten & Mediators ook in te schakelen als mediator in Veenendaal. Mediation kan uitkomst bieden als er snel een oplossing nodig is voor een conflict. Bij mediation gaan we op zoek naar een oplossing die acceptabel is voor beide partijen. De mediator van Vallei Advocaten & Mediators is onafhankelijk en onpartijdig. Ook de prijs voor mediation is een stuk lager dan de kosten die u betaalt voor een advocaat.

Advocaten van Vallei Advocaten & Mediators

Er zijn vier advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators. De heren Ivar Goedings, Richard Bruinier en Martijn Groot Kormelink vormen samen met één dame, te weten mevrouw Edita Tesnjak, het team van Vallei Advocaten & Mediators. Ieder heeft zijn specialiteit. Afhankelijk van welk juridisch probleem u heeft, komt u bij een van de vier terecht. De heer Bruinier heeft zich gespecialiseerd in familie- en erfrecht. Ook kan hij als scheidingsmediator optreden. U komt bij Martijn Groot Kormelink en Edita Tesnjak uit met vragen op het gebied van arbeidsrecht. Ivar Goedings is de aangewezen persoon als het gaat om letselschade en ondernemingsrecht.

Ambassadeur Airborne Museum

Vallei Advocaten & Mediators is de trotse ambassadeur van het Airborne Museum om het verhaal dat dit museum uitdraagt niet te vergeten. Het museum vertelt het verhaal van de airborne landingen op de Ginkelse Hei bij Ede. Bovendien wordt het belang van vrijheid en de prijs die vrijheid heeft belicht als maatschappelijke boodschap.

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en lees onze nieuwste artikelen via onze blogpagina. De onderwerpen beslaan alle rechtsgebieden: van arbeidsrecht tot familierecht en mediation.

Bent u benieuwd wat wij voor uw juridische kwestie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met Vallei Advocaten

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators