Advocaat Veenendaal


U zoekt een advocaat in Veenendaal? Neemt u dan contact op met Vallei Advocaten & Mediators. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en personen- en familierecht.

Meer over ondernemingsrecht

Krachtig in ervaring en daden


Vallei Advocaten & Mediators is gevestigd in Ede en staat graag tot uw dienst om u te helpen bij het oplossen van juridische problemen. Vallei Advocaten & Mediators is ook in te schakelen als mediator.

Meer over mediation

Onze advocaten


Er zijn vijf advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators. De heren Ivar Goedings, Richard Bruinier, Peter van de Veer, Martijn Groot Kormelink en mevrouw Edita Tesnjak.

Meer over onze advocaten


Ambassadeur Airborne Museum


Vallei Advocaten & Mediators is de trotse ambassadeur van het Airborne Museum om het verhaal dat dit museum uitdraagt niet te vergeten. Het museum vertelt het verhaal van de airborne landingen op de Ginkelse Hei bij Ede. Bovendien wordt het belang van vrijheid en de prijs die vrijheid heeft belicht als maatschappelijke boodschap.

Een mediator in plaats van advocaat


Ieder heeft zijn specialiteit. De heren Bruinier en Van de Veer hebben zich gespecialiseerd in familie- en erfrecht. De heer van de Veer kunt u ook inschakelen als het gaat om bestuursrecht. De heer Bruinier is tevens scheidingsmediator. U komt bij Martijn Groot Kormelink en Edita Tesnjak uit met vragen op het gebied van arbeidsrecht. Ivar Goedings is de aangewezen persoon als het gaat om letselschade en ondernemingsrecht.

Vallei Advocaten & Mediators als mediator


Mediation kan uitkomst bieden als er snel een oplossing nodig is voor een conflict. Bij mediation gaan we op zoek naar een oplossing die acceptabel is voor beide partijen. De mediator van Vallei Advocaten & Mediators is onafhankelijk en onpartijdig. Ook de prijs voor mediation is een stuk lager dan de kosten die u betaalt voor een advocaat.

Advocaten van Vallei Advocaten & Mediators

Naast werkzaam te zijn als advocaat en mediator nabij Veenendaal, is Vallei Advocaten & Mediators ook in te schakelen als uw advocatenkantoor nabij Bennekom, Wageningen, Ede en Rhenen.

Nieuws en artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en lees onze nieuwste artikelen via onze blogpagina. De onderwerpen beslaan alle rechtsgebieden: van arbeidsrecht tot familierecht en mediation.

Bent u benieuwd wat wij voor uw juridische kwestie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wist u dat u ons ook als uw incassobureau nabij Veenendaal kunt inschakelen?

Contact met Vallei Advocaten

© 2020 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators