Oplossing voor uw juridische kwestie


Vallei Advocaten & Mediators staat als uw advocaat nabij Rhenen voor u klaar met juridisch advies voor verschillende zaken. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring. Samen met u vinden wij een oplossing voor uw juridische kwestie.

Onze advocaten

Specialisatie Vallei Advocaten & Mediators


Wij zijn onder andere gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht, strafrecht, ICT-recht en ondernemingsrecht. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Ook op het gebied van incasso hebben wij ervaring en kunnen wij u verder helpen.

Onze expertises

Mediation


Naast advocaat kunt u ons ook inschakelen als mediator in Veenendaal of gewoon in Ede. Niet alleen scheelt dat behoorlijk in de kosten, ook is dit een handig middel als u snel een oplossing voor een conflict wilt realiseren. Maak een afspraak bij ons op kantoor.

Uw mediator in Rhenen


Uw relevante advocaat


U kunt eenvoudig contact met ons als advocaat nabij Rhenen opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 0318 – 61 9121. U kunt ook rechtstreeks mailen met de voor u relevante advocaat. Heeft u een juridische kwestie rondom ICT recht of contractenrecht? Neemt u dan contact op met Jan-Willem Mouthaan via mouthaan@vallei-advocaten.nl. Martijn Groot Kormelink en Anne Dragt staan voor u klaar als het gaat om arbeidsrecht. U kunt hen bereiken door een van de twee een e-mail te sturen via grootkormelink@vallei-advocaten.nl of dragt@vallei-advocaten.nl. Tot slot, staan Richard Bruinier en Rick Eijgenraam voor u klaar als u een kwestie heeft op het gebied van familie- en erfrecht. U kunt hen bereiken via bruinier@vallei-advocaten.nl of eijgenraam@vallei-advocaten.nl. Bas van Riel staat u graag bij voor alle kwesties op het gebied van strafrecht, u kunt hem rechtstreeks een e-mail sturen via vanriel@vallei-advocaten.nl.

Wist u dat...


Wij ook ervaring hebben op gebied van incassozaken? U kunt dus voor een breed spectrum aan diensten contact met ons opnemen.

Over Vallei Advocaten & Mediators


Onze slogan is “krachtig in ervaring en daden” en daar staan we dan ook voor. Als u contact met ons opneemt reageren we snel en staan graag voor u klaar. Ons advocatenkantoor in Ede vindt u op de Da Vincilaan 5b. Naast Rhenen richten wij ons op de hele regio. Vallei Advocaten & Mediators is zodoende uw advocatenkantoor nabij Wageningen, Bennekom en Veenendaal. Tevens zijn wij werkzaam als incassobureau nabij Veenendaal.

Mediation

Naast advocaat kunt u ons ook inschakelen voor mediation nabij Veenendaal. In tegenstelling tot een dagvaardingsprocedure is er via mediation vaak binnen een aantal weken al een oplossing. Kenmerkend voor mediation is tevens dat het transparant en flexibel is. U kunt ervan op aan dat onze mediators onafhankelijk en onpartijdig zijn. Bent u een organisatie en heeft u vaker conflicten? Informeer er dan naar om Vallei Advocaten & Mediators als huismediator in te schakelen.

Meer weten over de huismediator

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators