Vallei Advocaten & Mediators staat als uw advocaat nabij Rhenen voor u klaar met juridisch advies voor verschillende zaken. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in familierecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Er zijn vier advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators met elk hun specialisatie.

Contact met advocaat Rhenen

U kunt eenvoudig contact met ons als advocaat nabij Rhenen opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 0318 – 61 9121. U kunt ook rechtstreeks mailen met de voor u relevante advocaat. Heeft u een juridische kwestie rondom ondernemingsrecht of heeft u letselschade opgelopen? Neemt u dan contact op met Ivar Goedings via goedings@vallei-advocaten.nl.
Martijn Groot Kormelink en Edita Tesnjak staan voor u klaar als het gaat om arbeidsrecht. U kunt hen bereiken door een van de twee een e-mail te sturen via grootkormelink@vallei-advocaten.nl of tesnjak@vallei-advocaten.nl. Tot slot, staat Richard Bruinier voor u klaar als u een kwestie heeft op het gebied van familie- en erfrecht. U kunt hem bereiken via bruinier@vallei-advocaten.nl. Ook op het gebied van incasso hebben wij ervaring en kunnen wij u verder helpen.

Over Vallei Advocaten & Mediators

Onze slogan is “krachtig in ervaring en daden” en daar staan we dan ook voor. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring. Samen met u vinden wij een oplossing voor uw juridische kwestie. Als u contact met ons opneemt reageren we snel en staan graag voor u klaar. U kunt ook een afspraak maken bij ons op kantoor. in Ons advocatenkantoor in Ede vindt u op de Da Vincilaan 5b.

Mediation

Naast advocaat kunt u ons ook inschakelen als mediator in Veenendaal of gewoon in Ede. Niet alleen scheelt dat behoorlijk in de kosten, ook is dit een handig middel als u snel een oplossing voor een conflict wilt realiseren.In tegenstelling tot een dagvaardingsprocedure is er via mediation vaak binnen een aantal weken al een oplossing. Kenmerkend voor mediation is tevens dat het transparant en flexibel is. U kunt ervan op aan dat onze mediators onafhankelijk en onpartijdig zijn. Bent u een organisatie en heeft u vaker conflicten? Informeer er dan naar om Vallei Advocaten & Mediators als huismediator in te schakelen.

© 2018 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators