Arbeidsrecht


We maken onderscheid in individueel arbeidsrecht en collectief arbeidsrecht. Bij het individuele arbeidsrecht gaat het om kwesties zoals (langdurige) arbeidsongeschiktheid, disfunctioneren en beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Bij collectief arbeidsrecht gaat het om medezeggenschap, reorganisaties en cao’s.

Meer over arbeidsrecht

Personen- en familierecht


Wij bieden een luisterend oor en hebben juridische kennis om een goede oplossing te vinden voor gebeurtenissen op persoonlijk vlak. Voorbeelden daarvan zijn een scheiding, verbreken van een samenlevingscontract, het opstellen van een ouderschapsplan en een naamswijziging.

Meer over personen- en familierecht

Ondernemingsrecht


Juridische vragen rondom uw onderneming beantwoorden wij concreet en praktisch. Wij staan u bij met raad en daad betreffende fusies en overnames, samenwerkingsovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten en geschillen tussen aandeelhouders.

Meer over ondernemingsrecht


Vallei Advocaten & Mediators als uw advocaat nabij Bennekom


Schakel Vallei Advocaten & Mediators in voor vakkundig advies en om problemen te voorkomen. We procederen als dat nodig is. Voor welke juridische kwestie u ook een advocaat in Bennekom zoekt, wij staan u graag bij. Wij hebben ons onder andere gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht en personen- en familierecht. Ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag bekijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Vallei Advocaten & Mediators inschakelen

Krachtig in ervaring en daden


Met zes bevlogen advocaten strijden wij voor uw belangen.

Mediation


Advocatenkantoor Vallei Advocaten & Mediators richt zich naast Bennekom, als advocaat nabij Veenendaal, Wageningen, Ede, en Rhenen, op de regio. Ook kunt u ook bij ons terecht als u een incassobureau nabij Veenendaal nodig heeft of voor mediation. Dit is het oplossen van een conflict zonder tussenkomst van een rechter. Vallei Advocaten & Mediators is als mediator nabij Veenendaal onafhankelijk en onpartijdig. Tijdens mediation worden de belangen van elke partij behartigd omdat elke partij een rol speelt bij de oplossing van het geschil. Mediation komt vooral van pas als het nodig is om een snelle oplossing te vinden voor een conflict. Bovendien is het een voordelig alternatief voor een geschil waarover een rechter een oordeel moet vellen. Veenendaal

Een mediator vaker inschakelen

U kunt natuurlijk eenmalig een beroep doen op onze mediators. Met name organisaties die vaker te maken krijgen met conflicten hebben echter vaker baat bij mediation. Voor hen komt onze “huismediator” van pas om snel een mediator in te zetten bij een conflict. Informeer naar dit abonnement.

Informatie over het abonnement

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators