Expertises


Een advocaat in Wageningen kunt u nodig hebben op verschillende momenten in uw leven. Bijvoorbeeld bij een scheiding of bij een erfenis.

Meer over personen- en familierecht

Onze advocaten


Uw advocaat nabij Wageningen vindt u bij Vallei Advocaten & Mediators gevestigd in Ede. Er zijn vijf advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators.

Meer over onze advocaten

Mediation als alternatief


Als u snel een oplossing nodig heeft voor een geschil dan is mediation een verstandige keuze. Als mediator is Vallei Advocaten & Mediators altijd onpartijdig en onafhankelijk.

Meer over mediation


Uw advocaat nabij Wageningen


Martijn Groot Kormelink en Anne Dragt zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Richard Bruinier en Rick Eijgenraam zijn zeer ervaren als het gaat om familie- en erfrecht.  Voor ICT en contractenrecht kunt u terecht bij Jan-Willem Mouthaan. Tot slot, staat Bas van Riel voor u klaar als u een geschil heeft op het gebied van strafrecht. Vallei Advocaten & Mediators blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze cliënten proberen we altijd zoveel mogelijk te informeren. Houdt daarom onze nieuwspagina in de gaten.

Naar de nieuwspagina

Wij zijn krachtig in ervaring en daden


Naast jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden geven wij u graag een antwoord op uw juridische kwestie. Samen bespreken we uw mogelijkheden als uw advocaat. Wanneer u contact met ons opneemt, koppelen we de juiste advocaat aan uw situatie. Hij of zij neemt contact met u op om een afspraak in te plannen.

Mediation als alternatief


Als u snel een oplossing nodig heeft voor een geschil dan is mediation een verstandige keuze. Er is dan geen rechter die een uitspraak doet, maar er wordt tussen de betrokken partijen een oplossing gevonden die voor beiden acceptabel is. Die oplossing kan al binnen enkele weken gevonden zijn. Als mediator is Vallei Advocaten & Mediators altijd onpartijdig en onafhankelijk. Het doel van mediation is de relatie die er bestaat bij een conflict te behouden.

Abonnementsvorm mediation

U kunt voor eenmalige mediation bij ons terecht, maar als u vaker een beroep wilt doen op een mediator, informeer dan naar de huismediator. Met name voor organisaties is deze abonnementsvorm van voordeel. U kunt dan namelijk snel een beroep doen op een mediator in Veenendaal en omstreken van Vallei Advocaten & Mediators bij een conflict, ongeacht of dit in- of extern is. Toch liever een advocaat in Ede, Bennekom,, Veenendaal, Rhenen of Wageningen inschakelen? Dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Bovendien is Vallei Advocaten & Mediators eveneens in te schakelen als incassobureau nabij Veenendaal.

Meer over mediation

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators