Een advocaat in Wageningen kunt u nodig hebben op verschillende momenten in uw leven. Bijvoorbeeld bij een scheiding, bij een erfenis, bij een geschil met uw werkgever of werknemer. Vallei Advocaten & Mediators staat graag voor u klaar ongeacht om welk soort geschil het gaat. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen en familierecht en ook voor mediation kunt u bij ons terecht.

Welke advocaat nabij Wageningen is er voor uw geschil?

Uw advocaat nabij Wageningen vindt u bij Vallei Advocaten & Mediators gevestigd in Ede. Er zijn vier advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators. Martijn Groot Kormelink en Edita Tesnjak zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Richard Bruinier is zeer ervaren als het gaat om familie- en erfrecht. Tot slot, staat Ivar Goedings voor u klaar als u een geschil heeft op het gebied van ondernemingsrecht of letselschade. Vallei Advocaten & Mediators blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze cliënten proberen we altijd zoveel mogelijk te informeren. Houdt daarom onze nieuwspagina in de gaten.

Bekijk onze nieuwspagina

Mediation als alternatief

Als u snel een oplossing nodig heeft voor een geschil dan is mediation een verstandige keuze. Er is dan geen rechter die een uitspraak doet, maar er wordt tussen de betrokken partijen een oplossing gevonden die voor beiden acceptabel is. Die oplossing kan al binnen enkele weken gevonden zijn. Als mediator is Vallei Advocaten & Mediators altijd onpartijdig en onafhankelijk. Het doel van mediation is de relatie die er bestaat bij een conflict te behouden.

Abonnementsvorm mediation

U kunt voor eenmalige mediation bij ons terecht, maar als u vaker een beroep wilt doen op een mediator, informeer dan naar de huismediator. Met name voor organisaties is deze abonnementsvorm van voordeel. U kunt dan namelijk snel een beroep doen op een mediator van Vallei Advocaten & Mediators bij een conflict, ongeacht of dit in- of extern is.

Over Vallei Advocaten & Mediators

Wij zijn krachtig in ervaring en daden. Ook maken we ons hard voor maatschappelijk ondernemen. Niet voor niets is ons pand milieuvriendelijk en energiezuinig. Bovendien gebruiken wij zoveel als mogelijk duurzame producten. Naast jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden geven wij u graag een antwoord op uw juridische kwestie. Samen bespreken we uw mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

© 2019 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators