Expertises


Door de expertise van een incassobureau in te schakelen zorgt u ervoor dat wanbetalers op een nette en efficiënte manier worden gemaand alsnog te betalen.

Onze advocaten


Uw advocaat nabij Wageningen vindt u bij Vallei Advocaten & Mediators gevestigd in Ede. Er zijn vijf advocaten werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators.

Meer over onze advocaten

Mediation als alternatief


Als u snel een oplossing nodig heeft voor een geschil dan is mediation een verstandige keuze. Als mediator is Vallei Advocaten & Mediators altijd onpartijdig en onafhankelijk.

Meer over mediation


Uw incassobureau nabij Veenendaal


Martijn Groot Kormelink en Edita Tesnjak zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht. Richard Bruinier en Peter van de Veer zijn zeer ervaren als het gaat om familie- en erfrecht.  Ook voor bestuursrecht is Peter van de Veer uw aangewezen advocaat. Tot slot, staat Ivar Goedings voor u klaar als u een geschil heeft op het gebied van ondernemingsrecht of letselschade. Vallei Advocaten & Mediators blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Onze cliënten proberen we altijd zoveel mogelijk te informeren. Houdt daarom onze nieuwspagina in de gaten.

Naar de nieuwspagina

Wij zijn krachtig in ervaring en daden


Naast jarenlange ervaring in diverse rechtsgebieden geven wij u graag een antwoord op uw juridische kwestie. Samen bespreken we uw mogelijkheden.

Incassobureau Veenendaal


Als u een incassobureau in Veenendaal wilt inschakelen, kies dan voor een nette en efficiënte afhandeling via Vallei Advocaten & Mediators. Wij staan u niet alleen bij met de praktische zaken van de incassoafhandeling, maar geven ook juridisch advies over de te nemen juiste stappen. U profiteert bovendien van onze jarenlange expertise waardoor we snel en adequaat kunnen handelen om uw debiteuren tot betaling te laten overgaan.

Nette & efficiënte betalingsregelingen via incassobureau Veenendaal

Bent u op zoek naar een incassobureau in Veenendaal? Vallei Advocaten & Mediators staat voor u klaar. Voor ieder bedrijf vormen onbetaalde facturen een bron van zorg en kunnen uiteindelijk leiden tot onoverzienbare financiële problemen. Door de expertise van een incassobureau in te schakelen zorgt u ervoor dat wanbetalers op een nette en efficiënte manier worden gemaand alsnog te betalen. Het uitbesteden van deze procedure aan een derde partij stelt u bovendien in staat een goede klantrelatie in stand te houden.

Inzet op minnelijk traject

Ons bureau heeft een hoge succesgarantie; na het inzetten van de procedure worden de meeste openstaande facturen alsnog op korte termijn betaald. Daarbij zullen we eerst via minnelijke incasso’s de debiteuren overreden tot actie. Dat doen we via aanmaningen, persoonlijk contact en kunnen ook een realistische betalingsregeling treffen waarin beide partijen zich goed kunnen vinden. Mocht het toch tot een dagvaarding komen, dan staan onze juridisch adviseurs u in de rechtsgang bij.

Mediation als alternatief

Komt u er niet goed uit met uw klant en is er een conflict op handen, dan kunt u Vallei Advocaten & Mediators ook inschakelen voor bemiddeling. Daarbij begeleiden we beide partijen met als doel met elkaar uit de impasse te komen. Zo’n procedure stelt u in staat zaken binnenskamers op te lossen, zonder dat er een kostbare gang naar de rechter nodig is. Behalve voor incassozaken is onze mediation ook in te zetten voor kwesties binnen het erfrecht, familierecht, bestuursrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators