Op 5 februari 2018 beginnen bij Vallei Advocaten & Mediators twee stagiaires aan hun stage. We zijn erg blij dat ze er zijn. Welkom!

De eerste stagiaire is Arélies. Arélies is een derde jaars student rechten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Arélies zal zich vooral gaan toeleggen op het analyseren van arbeidsrechtelijke vraagstukken. Tijdens haar opleiding heeft Arelies zich al behoorlijk verdiept in de nieuwe privacy wetgeving (AVG) en die kennis zal zij zeker gebruiken tijdens haar stage. Arélies zal haar kennis koppelen aan de praktijk onder de vleugels van onze ervaren juridisch medewerkster Moniek.

De tweede stagiaire is Josephine, zij volgt de opleiding tot directiesecretaresse / management assistent aan het Hoornbeeck college in Amersfoort. Met stagiaires van het Hoornbeeck college hebben we de afgelopen jaren alleen maar positieve ervaringen opgedaan. Ze hebben niet alleen prima theoretische bagage, ook blinken ze uit in werklust, enthousiasme en zelfstandigheid. Josephine zal de fijne kneepjes van het secretaresse vak gaan leren van onze secretariële rots in de branding, Ruth.

Vallei Advocaten & Mediators vindt het belangrijk om studenten de mogelijkheid te geven om de geleerde theorie in de praktijk te gaan brengen. De afgelopen jaren hebben al veel stagiaires succesvol hun stage bij ons afgerond. We zijn niet alleen trots op de studenten, maar ook op de begeleiding die onze collega’s aan ze geven.

We wensen Arélies en Josephine heel veel succes en plezier toe!

« Terug naar het overzicht

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators