Welkom Isabel!

Welkom Isabel!

Bij Vallei Advocaten & Mediators ronden elk jaar studenten een stage af. Op dit moment is Hilda Donkersteeg druk met haar stage van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Als het goed is rondt zij haar stage medio juni 2021 af. In de stageperiode van Hilda richt zij zich primair op arbeidsrecht. Naast het opstellen van concrete adviezen is zij betrokken bij veel lopende procedures waarin zij onderzoek doet. Op dit moment ligt haar stage goed op koers voor een prima afronding.

Vanaf september zal Hilda opgevolgd worden door Isabel de Leeuw, ook zij studeert aan de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Isabel zal zich eveneens primair richten op arbeidsrecht. Daarnaast zal zij ook ondersteuning verlenen op de andere rechtsgebieden binnen Vallei Advocaten & Mediators. Naast HBO rechtenstudent is Isabel fanatiek betrokken bij het voetbal van de dames van SKV in Wageningen.

Vallei Advocaten & Mediators biedt stagiaires graag de mogelijkheid om in de praktijk kennis te maken met de juridische wereld. Stagiaires brengen niet alleen veel nieuwe ideeën en kennis, ze zorgen elke keer weer voor een frisse blik op onze aanpak.

Vanaf 1 september 2021 kan het zijn dat u Isabel tegenkomt op ons kantoor of dat zij (na toestemming) deelneemt aan een bespreking. Uiteraard is de vertrouwelijk gewaarborgd en valt zij volledig binnen onze geheimhouding.

« Terug naar het overzicht

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators