Vallei Advocaten & Mediators in Ede opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met mr. R.C.H. Bruinier, specialist Personen- en Familierecht van dit kantoor en lid van de vFAS, en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook Vallei Advocaten & Mediators doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden
Tijdens de Dag van de Scheiding opent Vallei Advocaten & Mediators tussen 9:00 uur en 17:00 uur haar deuren voor het publiek. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation alsook kennismaken met mr. R.C.H. Bruinier. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Over de vFAS
De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing).

Dag van de Scheiding
Vallei Advocaten & Mediators aan de Da Vincilaan 5b in Ede is vrijdag 8 september geopend van 9:00 uur en 17:00 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

– einde bericht –

Neem voor meer informatie contact op met:
Vallei Advocaten & Mediators
R.C.H. Bruinier
Telefoonnummer: 0318-619121
E-mail: bruinier@vallei-advocaten.nl

Voor meer informatie over Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), kunt u contact opnemen met:
Mr. Dianne Kroezen, voorzitter
Bereikbaar via het verenigingskantoor in Den Haag:
T: 070-3626215
E: info@verenigingfas.nl

« Terug naar het overzicht

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators