Vallei Advocaten & Mediators in Ede groeit en zoekt een (gevorderde) advocaat-stagiaire met affiniteit in het personen- en familierecht.

Wie zijn wij?

Op dit moment zijn vijf advocaten (en mediators) verbonden aan ons kantoor. Wij zijn met name actief op de rechtsgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht, verbintenissenrecht en incasso. Vallei Advocaten & Mediators staat zowel particulieren als ondernemingen bij. Onze advocaten kenmerken zich als actief, doortastend en creatief. Wij pakken aan en we pakken door! Voor onze cliënten gaan we recht op ons doel af. Dat verwachten we ook van een advocaat stagiaire.

De sfeer op ons kantoor is informeel maar professioneel. Samenwerken doen we met onze opdrachtgevers en collega’s. Binnen kantoor is er veel aandacht voor informele activiteiten, humor en het gezond houden van de werk-privébalans. We werken hard, maar hebben ook tijd voor ontwikkeling en ontspanning.

Binnen ons advocatenkantoor in Ede zul je snel met je eigen praktijk aan de slag gaan, uiteraard met een degelijke ondersteuning van je patroon en het secretariaat.

Wie zoeken we?

De (aankomend of gevorderd) advocaat-stagiaire die beschikt over een master Nederlands (privaat)recht en die goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden heeft. Verder ben je gedreven, ambitieus en kun je goed met stress omgaan. Het verdient de voorkeur dat je affiniteit hebt met het personen- en familierecht. Tot slot zijn representativiteit en commerciële vaardigheden van groot belang.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je motivatie met CV en cijferlijst vóór 15 november 2019 naar Vallei Advocaten & Mediators.

Vallei Advocaten & Mediators
t.a.v. mr. Martijn Groot Kormelink
Da Vincilaan 5 B
6716 WC  Ede
grootkormelink@vallei-advocaten.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld! Door te reageren op deze vacature geef je ons jouw uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database in verband met deze sollicitatieprocedure. Uiterlijk drie maanden na het einde van deze sollicitatieprocedure wordt alle data uit onze database verwijderd.

« Terug naar het overzicht

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators