Wanneer de mediator Wageningen?


Een mediator nabij Wageningen helpt u bij het oplossen van een conflict met een oplossing die voor iedere partij acceptabel is. Dat komt omdat de oplossing door alle partijen samen is bedacht. De mediator faciliteert hierin als onafhankelijke begeleider tussen alle partijen.

Vallei Advocaten als uw mediator


Kies voor een mediator van Vallei Advocaten & Mediators. U profiteert namelijk van verschillende voordelen als u kiest voor een mediator van Vallei Advocaten. Er werken twee mediators bij Vallei Advocaten & Mediators met jarenlange ervaring. 

Voordelen mediation


Mediation kent verschillende voordelen in vergelijking met de stap naar de rechter. Niet alleen is mediation veel voordeliger dan procederen, ook gaat het vele malen sneller. Vaak is er bij mediation binnen een paar weken al een oplossing gevonden voor het conflict. 


Vaker een beroep doen op de mediator


Als u als organisatie vaker te maken krijgt met conflicten en de meerwaarde van mediation ziet, kunt u informeren naar ons abonnement. Als organisatie krijgt u te maken met andere partijen en in het verlengde daarvan soms ook te maken met conflicten. Met het inzetten van een mediator bespaart u tijd, energie en geld. Heeft u gekozen voor een abonnement, dan kunnen wij snel handelen zodat het conflict niet escaleert. 

Goed om te weten


Mediation is ook een oplossing als het van belang is om de relatie tussen de verschillende partijen goed te houden. 

Onze mediators


Onze mediators zijn Martijn Groot Kormelink en Richard Bruinier. Iedere mediator heeft zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden waarvoor mediation nodig is. Richard Bruinier is de mediator als u een conflict heeft binnen de familiaire sfeer. Martijn Groot Kormelink kan u helpen bij een conflict in de organisatie, bijvoorbeeld tussen werkgever en werknemer. Ook bij een extern conflict, zoals een conflict met een opdrachtgever staan zij u graag bij. Juist door deze brede achtergrond, hebben zij ervaring met diverse soorten conflicten. Naast mediator zijn deze twee heren ook advocaat, dus u kunt rekenen op kwaliteit en expertise.

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators