Over Vallei Advocaten


Vallei Advocaten & Mediators is een ervaren mediator in Ede. Bij een conflict kunnen wij optreden als bemiddelaar. Daarbij maakt het niet uit om wat voor soort conflict het gaat. Wij hebben ervaring in diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om een erfenis, een conflict bij echtscheiding, een conflict tussen werk- en werkgever of een geschil binnen het ondernemingsrecht: wij staan u graag bij als mediator.

Diverse expertises


Vallei Advocaten & Mediators heeft gespecialiseerde mediators als het gaat om arbeidsconflicten, conflicten bij echtscheidingen en ouderschapsplannen in het familierecht en conflicten binnen ondernemingen en professionele samenwerkingsverbanden. Juist deze diversiteit aan expertise zorgt ervoor dat conflicten snel doorzien worden en er snel een oplossing gevonden kan worden.

Kosten mediation


Mediation is voordeliger dan het oplossen van een geschil voor de rechter. De kosten bijvoorbeeld voor een conflict op de werkvloer bedraagt gemiddeld 3 sessies van €275,- inclusief btw. Als u bedenkt dat u ongeveer €300,- exclusief btw per uur kwijt bent aan een advocaat ziet u dat mediation stukken voordeliger is.


Wie zijn uw mediators


Er zijn twee ervaren mediators werkzaam bij Vallei Advocaten & Mediators: Richard Bruinier en Martijn Groot Kormelink. Zij hebben ieder hun eigen specialisatie. Neem gerust contact met hen op: ze staan u graag te woord.

Vaker een conflict?


Heeft u vaker te maken met conflicten, bijvoorbeeld omdat u een organisatie bent, dan kunt u informeren naar onze “huismediator”. Ongeacht of het nu om een intern of extern conflict gaat, onze mediators kunnen snel handelen als u een abonnement heeft afgesloten. Dat is aan te raden om een conflict niet te laten escaleren.

Voordelen mediator Ede


Als u een beroep doet op Vallei Advocaten & Mediators ziet u dat mediation veel voordelen met zich meebrengt:

  • Samen met de bemiddelaar werken alle partijen samen om tot een oplossing te komen. Op die manier staat in de regel iedereen achter het genomen besluit. De mediator bemiddelt en is daarom onafhankelijk en neutraal tijdens het overleg.
  • Een belangrijk aspect bij mediation is dat de relatie tussen de partijen ook in de toekomst behouden blijft.
  • Met mediation komt u veel sneller tot een oplossing. Bij een geschil voor de rechtbank kan dit enkele jaren duren, met mediation is het conflict vaak binnen een paar weken opgelost.

De afspraken die u tijdens de mediation met de andere partijen maakt, leggen wij vast in een document.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators