Voordelen Vallei Advocaten & Mediators


Een advocatenkantoor dat dienst doet als incassobureau in Ede? Kies voor Vallei Advocaten & Mediators en profiteer direct van de voordelen. Naast de praktische kant van uw incassozaak, kunt u ook voor juridisch advies bij ons terecht over de vervolgstappen die u na het indienen van uw vordering moet nemen. Vallei Advocaten & Mediators beschikt over jarenlange ervaring in incassozaken.

Goede klantrelatie


Vallei Advocaten & Mediators kan als uw incassobureau in Ede helpen bij het aansporen van uw debiteuren om onbetaalde facturen alsnog te voldoen. Onbetaalde facturen zijn immers zeer vervelend. Met behulp van Vallei Advocaten & Mediators kunt u ervoor zorgen dat uw wanbetalende klanten alsnog worden gemaand over te gaan tot betaling op een uiterst correcte manier. Op die manier blijft er een goede klantrelatie bestaan.

Minnelijke traject


Om dure gerechtskosten te vermijden zetten we in op het minnelijke traject. Vallei Advocaten & Mediators heeft een hoge succesgarantie. Dat betekent dat veel wanbetalende debiteuren alsnog overgaan tot betaling en vaak op zeer korte termijn. Dat doen wij door het versturen van aanmaningen, persoonlijk contact op te nemen met uw klanten en realistische betalingsregelingen te treffen.


De gang naar de rechter


Mocht het minnelijke traject er niet toe leiden dat uw debiteuren betalen, dan kunnen wij samen met u de stap zetten naar een gerechtelijke procedure. Uiteraard doen we dat pas na overleg met u en een uiteenzetting van uw keuzes.

Vallei Advocaten & Mediators als uw incassobureau Ede


Een advocatenkantoor inschakelen voor het indienen van een vordering? Een slimme zet!

Mediation


Een alternatief voordat u de gang naar de rechter neemt, is het inschakelen van Vallei Advocaten en Mediators als mediator. Bij mediation treedt Vallei Advocaten en Mediators op als bemiddelaar. Samen zoeken we naar een oplossing die voor elke partij acceptabel is om uit de huidige impasse te komen. Mediation kent veel voordelen. Niet alleen worden dure gerechtskosten voorkomen, door het samen oplossen van het probleem is er bij elke partij draagvlak voor de gekozen oplossing. Daarom is mediation naast incassozaken ook een ideale oplossing voor geschillen binnen andere rechtsgebieden, zoals bij familierecht en erfrecht.

Wilt u een vordering indienen of meer weten over mediation? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag uw mogelijkheden.

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators