Het eikenblad vormt het logo van Vallei Advocaten & Mediators. Er is heel bewust gekozen voor het eikenblad. Uiteraard is van belang dat de eik van nature thuishoort in de Gelderse vallei. Daarnaast is de eik bij uitstek een boom met veel symboliek. De kern van die symboliek zijn de kracht en de flexibiliteit van deze bijzondere boom.

Een eik wordt behoorlijk groot, kan bijzonder oud worden en blijft eeuwenlang fier overeind staan. Een eik kan gemakkelijk 600 jaar worden, maar er zijn gevallen bekend van bomen van meer dan 1.000 jaar oud. Eiken zijn een symbool van uithoudingsvermogen, kracht, moed en rechtschapenheid, die in heel Europa ontzag geniet. Eiken geven bescherming aan alles wat er in hun directe omgeving groeit en bloeit. De oude, grote en wijze eik beschermt en stimuleert nieuw leven. De eik is moedig, standvastig en trots. Zoals de leeuw de koning van de dieren is, is de eik de heerser van het bos. In veel culturen neemt de eik mythische proporties aan.

Vallei Advocaten & Mediators heeft dezelfde eigenschappen als de eik als het gaat om uw belang. Met veel uithoudingsvermogen, kracht, moed en rechtschapenheid gaan wij voor u aan de slag!

« Terug naar het overzicht

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators