De boodschap dat je ontslagen zult worden is één van de meest nare ervaringen die je als werknemer mee kunt maken. Je zag het ontslag niet aankomen en weet nu niet wat je moet doen. Tijdens verjaardagen weet iedereen altijd precies hoe het zit met arbeidsrecht, maar als je echt de boodschap hebt gekregen is het allemaal ineens heel ingewikkeld. Wie kan mij helpen? En wat gaat dat kosten? Kan ik dat wel betalen?

De advocaten van Vallei Advocaten & Mediators zijn ervaren in het arbeidsrecht. Ze kunnen een kwestie snel en nauwkeurig analyseren en u een concreet advies geven. Zij staan u met raad en daad bij en nemen u daarmee veel zorg uit handen.

Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft staat het u vrij om zelf een advocaat naar keuze in te schakelen. De rechtsbijstandsverzekering zal in dat geval de kosten voor u betalen. Ook die zorg nemen de advocaten van Vallei Advocaten & Mediators u graag uit handen.

Als u geen rechtsbijstandverzekering heeft en als uw inkomen lager is dan € 26.400,- (alleen wonend of € 37.300 voor gehuwden/samenwonenden) heeft u recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Voor u kan dan een zogenoemde ‘toevoeging’ worden aangevraagd. Aan ons betaalt u dan een eigen bijdrage die ligt tussen € 196,00 en € 823,00. De overige kosten worden betaald via de toevoeging van de raad voor de Rechtsbijstand. Meer informatie over de Raad voor de Rechtsbijstand is te vinden via www.rvr.org.

Als u wordt ontslagen en via uw rechtsbijstandsverzekering of via een toevoeging van de Raad voor de Rechtsbijstand ondersteuning wil van één van onze ervaren advocaten, bel met Vallei Advocaten & Mediators op 0318-619121 of mail info@valleiadvocaten.nl.

« Terug naar het overzicht

© 2023 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators