Digitaal gereedschap bij

Vallei Advocaten & Mediators

Digitale ontwikkelingen staan niet stil en Vallei Advocaten & Mediators maakt graag gebruik van nieuwe slimme toepassingen die niet alleen heel handig en veilig zijn, maar ook processen vereenvoudigen. 

Dat de rechtspraak pas in 2021 afscheid heeft genomen van de fax maakt niet dat de hele juridische dienstverlening op dat niveau is blijven steken. Technische ontwikkelingen bieden zoveel mogelijkheden, het is onverstandig daar geen gebruik van te maken.

Sinds 2017 maken wij gebruik van Basenet, een volledig veilige digitale omgeving voor de behandeling van onze dossiers. Basenet ontwikkelt zich steeds verder door en Vallei Advocaten & Mediators maken gebruik van veel van de nieuwe, klantvriendelijke, toepassingen. Een paar jaar geleden hebben we de digitale betaalmogelijkheid van ‘Mollie’ geïntroduceerd. Klanten kunnen hierdoor heel eenvoudig en veilig via i-deal betalen.

In de loop van de jaren zijn daar flink wat nieuwe opties bijgekomen zoals het veilig delen van grote bestanden, het door klanten kunnen inloggen op het eigen dossier en aangetekend mailen.

Sinds vandaag maken we ook gebruik van het digitaal ondertekenen van documenten. Partijen bij een overeenkomst kunnen dan van achter de eigen computer (of telefoon) een overeenkomst eenvoudig en rechtsgeldig ondertekenen. Geen gedoe meer met eerst printen, ondertekenen, scannen (of foto’s maken) en terugsturen. Met de digitale service van ‘onderteken verzoek’ is het ondertekenen super eenvoudig geworden.

De advocaten van Vallei Advocaten & Mediators werken precies zoals de nieuwe slimme toepassingen; klantvriendelijk, efficiënt, gebruikmaken van slimme toepassingen, veilig en altijd in uw belang.

« Terug naar het overzicht

© 2024 - Alle rechten voorbehouden - Vallei Advocaten & Mediators